Even voorstellen

Carmencita van Hest en Janneke Willeboordse, beiden zeer ervaren peuterleidsters

Oudercommissie leden

Marjolein Visser

Mijn naam is Marjolein visser. Ik heb al 20 jaar een relatie met Marcel Cornelissen en samen hebben wij een dochter Linn, en een zoon Gijs In het dagelijks leven ben ik werkzaam als verpleegkundige. Ik wilde graag deelnemen aan de oudercommissie om actief betrokken te zijn bij de peuterschool en bij Linn. Bovendien lijkt het mij een uitdaging en iets nieuws om van te leren!!

Judith Takes Prins

Mijn naam is Judith Takes Prins. Getogen op Wieringen. Getrouwd met Bram, en moeder van twee jongens: Jeen en Joep. Jeen gaat sinds september 2016 naar Peuterschool de Sammeltjes. Ik heb plaats genomen in de oudercommissie van de peuterschool, omdat ik het leuk vind om ook op die manier binding met de school te hebben, waardoor ik een actieve bijdrage kan leveren. Naast de reguliere werkzaamheden als lid en voorzitter van de commissie, is mijn (gedeelde) taak het werven van (financiƫle) middelen, waarmee we de wensen en noodzakelijke dingen voor de peuterschool, voor nu en in de toekomst, kunnen realiseren. Voor mij een uitdaging, die ik met veel plezier aan ga!

Linda Koelewijn

Ik ben Linda, samen met mijn partner heb ik 2 kindjes Anna en Thijs, Anna gaat op de dinsdag en vrijdag ochtend naar de sammeltjes. Ik heb me aangemeld bij de oudercommissie om meer betrokken te kunnen zijn. In het bijzonder kijk ik uit naar het meehelpen met organiseren van activiteiten. Ook heb ik de taak op mij genomen om te fotograferen tijdens activiteiten.